516px breed - 120px hoog 
Cultureel actief

Wij bevorderen een hartelijke sfeer en laten de activiteiten bruisen: film, toneel, muziek, sport, excursies, internationale uitwisselingen, bedrijfsbezoeken, uitwisselingen, mini-onderneming, leerlingenraad, Top Team management-project, Kunstkriebels, Olympiades… Er zijn zo veel initiatieven waarin je je creativiteit en je talent binnen en buiten de lestijd kan ontwikkelen.

Geregeld vindt een nieuwe editie plaats van het collegecultuurfestival Kunstkriebels of is er de dag van de verkeersveiligheid of een bijzonder project zoals de schooltheaters Cyrano de Bergerac (2013), Candide (2017)en de schoolmusical Orphée (2018).

Er is ook het aanbod om in klasverband of op vrijwillige basis een film- of toneelvoorstelling bij te wonen en de bibliotheek te bezoeken. Er is de gedichtendag, de themadag van het presidium en zoveel meer. Muziekgroepjes van leerlingen van het college krijgen af en toe een podium aangeboden. Zo is Foodstock (eind mei) een jaarlijks terugkerend festivalevenement op het grote voetbalveld, een perfecte afsluiter van een goed gevuld schooljaar.