WELKOM OP ONZE DIGITALE OPENSCHOOLDAG!Door te scrollen op deze pagina verkennen jullie in 3 stappen onze school en kan je inschrijven. Succes!WOENSDAG 28 APRIL van 14-17uSTAP 1. KLIK HIER VOOR HET WELKOMSTFILMPJE

STAP 2.  LEREN & LEVEN OP SCHOOL

Ontmoet een klassenleraar die het leren en leven op onze school verduidelijkt.

Wat? Je komt terecht in een live-gesprek met een klassenleraar (via Microsoft Teams). Je kan vragen stellen of gewoon luisteren. Op elk moment kan je het gesprek verlaten om terug te gaan naar de homepagina en een volgende stap te kiezen.
Schakel gerust je
webcam aan en gebruik gerust je microfoon als je een vraag wil stellen. Vragen kan je ook stellen via de chat

Hoe? Klik op de link hiernaast. Kies voor 'doorgaan in de browser' of open de app als je die al geïnstalleerd hebt.

Wens je onmiddellijk in te schrijven, scrol naar beneden en kies voor INSCHRIJVEN.


STAP 3.  CONTACT EN INFO


Wil je je informeren over de optie Latijn of moderne met de specifieke keuzevakken of wens je in contact te komen met een vakleraar, een opvoeder of leerlingenbegeleider?

Hoe? Klik op één van de linken hiernaast.

Wat? Je komt terecht in een live-gesprek met  een vakleraar, een opvoeder, een leerlingenbegeleider, een directielid of je kan een praktische vraag stellen. Je kan op elk moment het gesprek verlaten of later opnieuw aansluiten. Schakel gerust je webcam aan en indien gewenst je microfoon om een vraag te stellen. Vragen kunnen ook gesteld via de chat

Wens je onmiddellijk in te schrijven, scrol naar beneden en kies voor INSCHRIJVEN.


INSCHRIJVEN

Wat? Uw zoon of dochter voorinschrijven. Daarna contacteren we u voor ondertekening en bijkomende info.
Hoe?
Je wenst zelf het online inschrijvingsformulier in te vullen. Open het online inschrijvingsformulier en vul de gevraagde gegevens aan. Gegevens die je nog niet kent, kunnen overgeslagen en later aangevuld worden. Na het versturen van de inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. Vu gerust bij bijkomende vragen een vriend(in) aan bij wie je in de klas wil zitten.
OF
Je wenst, begeleid door een leraar het inschrijvingsformulier in te vullen met een leraar die antwoord geeft op al je vragen. Kies voor een telefonisch contact (051 26 47 26) waarbij een medewerker van de school de online-inschrijving voor jou verzorgt. 


BEDANKT VOOR JULLIE DIGITAAL BEZOEK!
Word ook jij graag leerling van onze school maar reserveerde je nog geen bezoek?
Klik op de koppeling hiernaast om het reservatieformulier in te vullen.
(Bezoeken en inschrijven op school kan voor wie beperkt digitale toegang heeft en waar het moeilijk is om door de context de inschrijving digitaal af te handelen.)

In afwachting van  je bezoek kan je alle info van vandaag nalezen op de website.

Laat het ons weten als je informatie mist. We kijken al uit naar jouw individueel bezoek aan het college van zodra de maatregelen dit mogelijk maken.