Wij zijn een VZW die de band tussen de oud-leerlingen onderling en die met het college wil ondersteunen en faciliteren.  Eén van onze belangrijkste activiteiten is het organiseren van de jaarlijkse "terugkomdagen" voor de oud-leerlingen.  Elk jaar, op 11 november, worden een aantal uitgangsjaren uitgenodigd voor een aangenaam weerzien.  De volgende vrijdagavond van november worden de oud-leerlingen die het college de laatste negen jaar hebben verlaten, uitgenodigd voor een terugkomavond.
In 2014 zijn we ook gestart met een digitale nieuwsbrief ter vervanging van ons tijdschrift "Eertijds".  De reeds gepubliceerde nieuwsbrieven vindt u ook op onze pagina "archief". Heeft u vragen of opmerkingen, aarzel niet om ons te contacteren.

Wim Goderis, voorzitter, in naam van het bestuur.

Wie zijn wij?
Wij zijn een statutaire vzw. Volgens de statuten is het hoofddoel de  vriendschapsbanden tussen de oud-leerlingen onderling en hun (oud-) leraars van het college aan te halen en te verstevigen en bij te dragen tot de ontwikkeling en de voorspoed van het onderwijs en de opvoeding in het Klein Seminarie te Roeselare. 

Wens je info of wil je als oud-leerling je e-mailadres nalaten?
Stuur een mail naar info@oudleerlingenksr.be .