Schoolrestaurant

 

Je kan 's middags naar huis gaan om thuis te eten of je blijft op school om een warme maaltijd of een eigen lunchpakket te verbruiken.

Warme maaltijden:
In het schoolrestaurant kan je een warm middagmaal (soep, hoofdschotel, dessert) uit eigen keuken verkrijgen (€ 6,00 voor het schooljaar 2023-2024). Met je leerlingenkaart meld je je aan. De leerlingen van de 1stes die een warm middagmaal gebruiken, kunnen om 10.00 u. soep in de refter krijgen.

Lunchpakket
Breng je liever een lunchpakket mee, dan eet je in de lunchrefter: water, soep en frisdrank zijn er beschikbaar in de automaten. Je betaalt enkel wat je verbruikt.

Vieruurtje
Tijdens de onderbreking vóór de avondstudie kan je een vieruurtje in de grote refter nemen (€ 2,30 voor het schooljaar 2023-2024). Zo heb je weer de nodige energie om de studietijd aan te vatten.

Je kan de keuze voor bovenstaand aanbod wijzigen na een vakantie mits voorlegging van het akkoord van je ouders.

Eigen keuken

 

De maaltijden worden in eigen beheer in een volledig uitgeruste keuken op de campus klaargemaakt. Dat heeft als voordelen dat we zelf het menu, het budget en de controle van de maaltijden kunnen bepalen. Het zorgt voor voldoende flexibiliteit. Ons keukenteam bestaat uit een ervaren ploeg koks en medewerkers met oog voor iedereen. Elke middag is er een standaard maaltijd, bestaande uit soep, hoofdgerecht en fruit of dessert. Ook een vegetarisch alternatief zit in het aanbod. Bovendien houden we rekening met individuele vragen rond voedselallergieën.